Wonen op een historische plek

Bij Langen Linden is er aandacht voor alles iedereen. Het historische karakter van de plek wordt behouden, er is veel ruimte voor groen en iedereen voelt zich er thuis.

Aandacht voor het verleden

Aandacht voor het verleden

De familie Langen heeft ooit de locatie Lindenlust gebouwd. Met de ontwikkeling van het plan Langen Linden wordt een volgend hoofdstuk geschreven op deze locatie. De architectuur van het nieuwe plan Langen Linden sluit subtiel aan op de stijl van het monumentale complex Lindenlust met haar karakteristieke poortwoningen. De monumentale gevels van het oude hoofdgebouw blijven behouden en het gebouw krijgt een nieuwe functie. Tel daar de oude, parkachtige omgeving bij op en je woont op een historische plek met de charme van toen en alle aandacht voor het comfort en gemak van nu.

Aandacht voor groen

Wonen in Langen Linden is wonen in een wijk met eigen identiteit waarbij het openbaar gebied met veel aandacht en zorg is ontworpen. Het plan bevat veel volwassen bomen waar het plan omheen is ontworpen. Ook heeft het plan aandacht voor speelplekken en een plek om samen te komen (bijvoorbeeld voor de buurt-BBQ).

Aandacht voor groen

Aandacht voor jou

Zie jij jezelf al wonen in Langen Linden?

Meld je aan