FAQ

Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt anders dan het kopen van een bestaande woning. Je krijgt te maken met bouwtermijnen en hoe werkt bijvoorbeeld de financiering? De meest gestelde vragen over het kopen van een nieuwbouwwoning vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

FAQ

Wat is Langen Linden?

Langen Linden wordt een wijk in Boxtel met een eigen identiteit. Een plek met een groen karakter, dichtbij de natuur, sportclubs, scholen én het bruisende centrum van Boxtel. Het plan bevat veel verschillende woningtypes met een dorpse verkaveling en architectuur die past bij het bourgondische Brabantse leven.

Wat voor woningen komen in Langen Linden?

In Langen Linden gaan deze zomer circa 50 woningen in verkoop namelijk: 

  • circa 18 twee-onder-één-kap woningen (circa 170 m2 gebruiksoppervlakte)
  • circa 10 twee-onder-één-kap woningen  (circa 145 m2 gebruiksoppervlakte) 
  • circa 7 rij- en hoekwoningen (circa 160 m2 gebruiksoppervlakte)
  • circa 4 rij- en hoekwoningen (circa 125 m2 gebruiksoppervlakte)
  • circa 8 rijwoningen (circa 100 m2 gebruiksoppervlakte)
  • circa 4 bungalow woningen (circa 145 m2 gebruiksoppervlakte)

In Langen Linden worden ook circa 21 huurappartementen gerealiseerd. Deze worden verhuurd via een nog nader te bepalen partij. 

Waar kan ik parkeren in Langen Linden?

Alle twee-onder-een-kapwoningen hebben twee parkeerplaatsen op het eigen terrein. De andere woningtypes kunnen gebruik maken van de ruime parkeergelegenheid in het openbare gebied.

Wanneer start de verkoop?

De woningen gaan in de zomer van 2020 in verkoop. Voor de laatste informatie rondom de pre-sale en de start verkoop registreer je jezelf via de website. Op deze manier ontvang je automatisch het laatste nieuws. 

Wanneer start de bouw?

In de zomer van 2020 gaan de woningen in verkoop. Wij streven er naar om in het najaar van 2020 te starten met de bouw van de woningen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Registreer jezelf dan via de website.  

Wat zijn de voordelen van een nieuwbouwwoning?

Een nieuwbouwhuis heeft heel veel voordelen: je deelt het in zoals jullie zelf willen, jullie kiezen zelf het sanitair en de keuken en je hebt er voorlopig geen onderhoud aan. Bovendien zijn nieuwbouwhuizen energiezuinig en dat scheelt in de portemonnee.

Hoe werkt de financiering van een nieuwbouw woning?

Duurzaam wonen levert meer op dan je denkt. Onze financieel partner NextHome kan je hier alles over vertellen. Zij zijn nieuwbouw specialisten en betrokken bij het project Langen Linden. Wil je meer weten over jou financiële mogelijkheden ga dan naar Services en klik op duurzaamheidshypotheek.

Hoe ziet het aankoopproces eruit?

De manier waarop het aankoopproces zal verlopen wordt binnenkort bekendgemaakt.