FAQ

Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt anders dan het kopen van een bestaande woning. Je krijgt te maken met bouwtermijnen en hoe werkt bijvoorbeeld de financiering? De meest gestelde vragen over het kopen van een nieuwbouwwoning vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

FAQ

Wat is Langen Linden?

Langen Linden wordt een wijk in Boxtel met een eigen identiteit. Een plek met een groen karakter, dichtbij de natuur, sportclubs, scholen én het bruisende centrum van Boxtel. Het plan bevat veel verschillende woningtypes met een dorpse verkaveling en architectuur die past bij het bourgondische Brabantse leven.

Wat voor woningen komen in Langen Linden?

In Langen Linden komt een zeer divers aanbod aan woningen. 

  • Zilverlinde: grote twee-onder-één-kapwoningen met een oppervlakte tussen de 163 - 170 m2. 
  • Hollandse Linde: ruime twee-onder-één-kapwoningen met een oppervlakte tussen de 139 - 144 m2. 
  • Leilinde: gelijkvloerse woningen met een oppervlakte van 137 m2. 
  • Koningslinde: brede rijwoning met een oppervlakte tussen de 139 - 145 m2. 
  • Zomerlinde: ruime rijwoning met een oppervlakte tussen de 125 - 127 m2. 
  • Winterlinde: lichte rijwoning met een oppervlakte van 96 m2. 

Voor meer informatie en de prijzen van de woningen kan je kijken op de interactieve kavelkaart onder het aanbod.

Waar kan ik parkeren in Langen Linden?

Alle twee-onder-een-kapwoningen hebben twee parkeerplaatsen op het eigen terrein. De andere woningtypes kunnen gebruik maken van de ruime parkeergelegenheid in het openbare gebied.

Wanneer start de verkoop?

De woningen gaan in het voorjaar van 2021 in verkoop. Voor de laatste informatie rondom de pre-sale en de start verkoop registreer je jezelf via de website. Op deze manier ontvang je automatisch het laatste nieuws. 

Wanneer start de bouw?

In het voorjaar van 2021 gaan de woningen in verkoop. Wij streven er naar om in het najaar van 2021 te starten met de bouw van de woningen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Registreer jezelf dan via de website.  

Wat zijn de voordelen van een nieuwbouwwoning?

Een nieuwbouwhuis heeft heel veel voordelen: je deelt het in zoals jullie zelf willen, jullie kiezen zelf het sanitair en de keuken en je hebt er voorlopig geen onderhoud aan. Bovendien zijn nieuwbouwhuizen energiezuinig en dat scheelt in de portemonnee.

Hoe werkt de financiering van een nieuwbouw woning?

Duurzaam wonen levert meer op dan je denkt. Onze financieel partner NextHome kan je hier alles over vertellen. Zij zijn nieuwbouw specialisten en betrokken bij het project Langen Linden. Wil je meer weten over jou financiële mogelijkheden ga dan naar Services en klik op Bereken je eigen maandlast.

Hoe ziet het verkoopproces eruit?

Het volledige proces wordt onder 'Verkoopproces' uitgelegd. Mocht je nog vragen hebben? Voor financieel advies kan je contact opnemen met NextHome. Voor vragen over het plan en/of de woningen kan je contact opnemen met een van onze makelaars. 

Hoe zit het met de energievoorzieningen?

In alle woningen in Langen Linden zitten energiebesparende voorzieningen. Zo zijn de woningen standaard met een warmtepomp en wtw-installatie uitgerust. 

Wil je meer weten over de energievoorzieningen? Kijk dan op de 'duurzaam wonen' pagina. 

Wat zijn de kosten van de energievoorzieningen?

In de basis is ervoor gekozen dat je een deel van de energiebesparende voorzieningen in de woning huurt. Je kunt dit ook kopen en mee financieren in je hypotheek. Wat in jouw geval het slimste is nemen de hypotheekspecialisten van NEXTHome graag met je door.