THUIS de Showroom

Welkom THUIS, dé plek waar alles samenkomt. Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw nieuw huis als een echt thuis gaat voelen.

Een dag THUIS

Je wilt je natuurlijk snel thuis voelen in je nieuwe woning, en daarom is THUIS er voor jou. THUIS biedt je volop mogelijkheden om jouw huis in te richten naar jouw smaak en woonwensen. Onze adviseurs helpen je te kiezen uit alle mogelijkheden die er zijn. Wil je bijvoorbeeld een zolder met extra licht en ruimte? Of vind je extra ruimte in de woonkamer belangrijk? Met THUIS weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Jouw nieuwbouwhuis wordt nu een echt droomhuis!

Doordat je goed geadviseerd bent in de showroom zal je overtuigd zijn dat jouw keuzes de juiste keuzes zijn.

Showroom THUIS

Stel je sanitair samen

Je ideale badkamer kan je helemaal zelf samenstellen bij THUIS. Van tegels tot kranen, van douchedeuren tot wasbakken. Je badkamer en je toilet kan je tot in de puntjes vormgeven.

Jouw keuken

Ook over jouw ideale keuken heb je vooraf al een beeld gevormd en samen met de keukenadviseur ga je bekijken hoe deze keuken vorm kan krijgen.

Goed verzorgd

Kiezen maakt hongerig, dus wij zullen ervoor zorgen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat en natuurlijk krijg je bij de koffie een warm gebakje uit onze THUIS-keuken.

Een echt droomhuis

Aan het eind van de dag ga je naar huis en weet je wat je gaat kiezen. Wij zullen jouw keuzes uitwerken in de tekeningen en sturen je kort na het gesprek de offertes toe.

Douchen en baden

Begin je de dag graag snel en efficiënt? Met geordende kasten en een krachtige douche? Of kies je voor die bijzondere relaxbadkamer, om heerlijk te genieten? Wat je ook kiest, je stelt de ultieme badkamer bij THUIS samen. En natuurlijk is deze af zodra je de sleutel krijgt.

Douchen en baden
Koken

Koken

Jouw keuken moet helemaal passen bij jouw manier van leven: extra opbergruimte, een Quooker, een kookeiland met de nieuwste apparatuur. Met de moodboards, in de SieMatic Boutique en in de keukenopstellingen van THUIS doe je volop inspiratie op!

Hoe kom je bij THUIS de showroom?

De koffie staat klaar!

Als koper van een nieuwbouwwoning van Dura Vermeer word je uitgenodigd door THUIS om een bezoek te komen brengen aan onze nieuwe showroom in Utrecht. 

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
info@thuis-deshowroom.nl
06-53599895